NEA

Σε ποια αγορά το Toyota Yaris καταργήθηκε;

Το Yaris μπορεί στην Ευρώπη να βρίσκεται ανάμεσα στα best-sellers, αλλά λόγω των πολύ χαμηλών πωλήσεων σταμάτησε να διατίθεται στην Ινδία.

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε υπάρχουν αγορές όπου το Yaris πωλείται ως σεντάν. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ινδία όπου η διάθεση του μοντέλου ξεκίνησε το 2018 στην έκδοση με τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης και με πλήρη εξοπλισμό.

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Το σεντάν Yaris ήταν τόσο ακριβό με αποτέλεσμα στην τριετία να καταφέρει να πουλήσει μόλις 19.784 αυτοκίνητα. Μαζί με τις εταιρικές πωλήσεις. Έτσι, η Toyota υποχρεώθηκε να διακόψει την διάθεση του και να συνεχίζει να το διαθέτει έμμεσα με το rebadged Maruti Suzuki Ciaz.

Στην ελληνική αγορά το νέο Yaris 1.5 ξεκινά από τις 15.730 ευρώ και το υβριδικό από τις 17.460 ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!