ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Eκδήλωση ιστορικών οχημάτων στο πεδίον του Άρεως

Mε στόχο την παρουσίαση στο ευρύ κοινό των Ιστορικών και σύγχρονων αυτοκινήτων (Αντίκες – Supercars κ.α.) και την ανάδειξη του αναβαθμισμένου και λειτουργικού πλέον Πάρκου του Πεδίου του Άρεως πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση ιστορικών οχημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σωματεία Ιστορικών Οχημάτων και Μοτοσικλετών, Supercars (Lamborghini – Ferrari – Porsche – Maserati κ.α.) και Παλαιά οχήματα ειδικών κατασκευών (Ιστορικά Λεωφορεία κ.λπ.).

Στη εκδήλωση, φιλοξενήθηκαν Ιστορικά Οχήματα, αντίκες και supercars σε μια μεγάλη συνάντηση. Τα Ιστορικά Οχήματα αποτελούν διεθνώς αναγνωρισμένα αγαθά της παγκόσμιας πολιτιστικής βιομηχανικής κληρονομιάς, δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Ατικής Γ. Παττούλης, που επισκέφτηκε την έκθεση.

Σκοποί της εκδήλωσης ήταν:

  • Να δημιουργηθεί ευρύτερη διάδοση στο κοινό σχετικά με τα Ι.Ο. & τα Supercars
  • Να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ιδιοκτήτες, Ομοσπονδίες και Λέσχες από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Να καθιερωθεί σαν δρώμενο με στόχο κάθε χρόνο να προσομοιάζει τα δυο κορυφαία events της Αγγλικής οργάνωσης www.goodwood.com δηλαδή το FOS – Festival Of Speed & το Goodwood Revival (που διεξάγεται φέτος από τις 17 έως 19/09)!

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!