NEA

Tesla: Ρεκόρ σε παραδόσεις οχημάτων εν μέσω έλλειψης μικροτσίπ

Δεν καταλαβαίνει η Tesla από τις ελλείψεις στις ημιαγωγούς, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι στο τρίτο τρίμηνο του έτους παρέδωσε 241.300 αυτοκίνητα παγκοσμίως, ποσοστό 73% μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι.

Οι τριμηνιαίες παραδόσεις είναι ένας από τους πιο προσεκτικούς δείκτες για την Tesla. Μάλιστα Θεωρούνται επίσης ευρέως ως βαρόμετρο της ζήτησης των καταναλωτών για ηλεκτρικά οχήματα εν μέσω μετάβασης από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Κύριες αγορές πώλησης της Tesla είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα καθώς κατασκευάζει σήμερα τα μοντέλα S, X, 3 και Y στο εργοστάσιό της στο Freemont της Καλιφόρνια και τα Model 3 και Y στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη.

Στα πιπεράτα του Σεπτεμβρίου για την Tesla…και το email του ο Διευθύνοντα Συμβούλου Έλον Μασκ στους υπαλλήλους, που τους καλούσε όλους να «πάνε πολύ σκληρά» για να «εξασφαλίσουν έναν αξιοπρεπή αριθμό παράδοσης Τρίτου τριμήνου».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!