NEAPINED

Επίσημο: Το νέο Toyota Aygo X θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο

H ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως το νέο Aygo X θα παρουσιαστεί επίσημα σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Μία πρώτη γεύση από το νέο Aygo μας είχε δώσει το πρωτότυπο Aygo X Prologue που είχε παρουσιαστεί τον Μάρτιο. Και τώρα κοντοζυγώνει η πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής που θα διατηρήσει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το τολμηρό concept και που θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με την Toyota, το Aygo X (θα προφέρεται Aygo Cross) είναι το πρώτο Toyota που έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη και η βάση του είναι το πλαίσιο GA-B που χρησιμοποιείται τόσο στο Yaris της τελευταίας γενιάς όσο και στο Yaris Cross.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων πιθανότατα να είναι μία έκδοση, αυτή με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης στα 1.000 κ.εκ. που θα συνδυάζεται με μηχανικό 5άρι κιβώτιο ή αυτόματο τύπου CVT.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!