NEA

Ripsaw EV3-F4: Ένα τετραθέσιο τανκ με τις ανέσεις λιμουζίνας [video]

Το Ripsaw EV3-F4 ένα ερπυστριοφόρο που έχει άτυπα καπαρώσει τον τίτλο του πολυτελέστερου τανκ που υπάρχει. Και για αυτό πωλείται για περίπου 500.000 δολάρια!

Η αμερικανική Howe & Howe είναι γνωστή από το 2015 όταν είχε παρουσιάσει το EV2. Έκτοτε έχει κατασκευάσει και άλλα πρότζεκτ και ένα από αυτά είναι και το EV3.

Ο κινητήρας του είναι ένας turbo-diesel Duramax των 6,6 λίτρων που αποδίδει 800 ίππους και 2.033 Nm. Αρκετή δύναμη για να μετακινηθούν οι 4,5 τόνοι του οχήματος με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα.

Χάρη και στην απόστασή του των 51 εκατοστών από το έδαφος αλλά και τις «μαλακές» ερπύστριες του από πολυουρεθάνη, προκειμένου να μην υπάρχουν κραδασμοί που θα ταλαιπωρούν τους επιβαίνοντες.

Το εσωτερικό έχει τέσσερις θέσεις με τα εμπρός καθίσματα της Recaro να είναι κλιματιζόμενα. Το πιλοτήριο θυμίζει περισσότερο κόκπιτ με ένα πηδάλιο που μας θυμίζει το yoke της Tesla.

Υπάρχουν δύο οθόνες 12,0 ιντσών της Garmin. Στη μια προβάλλεται η εικόνα 360 μοιρών από τις κάμερες που διαθέτει το Ripsaw EV3-F4, ενώ υπάρχει κάλυψη με υπέρυθρες και θερμικές απεικονίσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!