NEA

Ολοκληρώνεται η Ψηφιοποίηση της διαδικασίας προγραμματισμού εξετάσεων υποψήφιων οδηγών

Ολοκληρώνεται η Ψηφιοποίηση της διαδικασίας προγραμματισμού εξετάσεων υποψήφιων οδηγών, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το 6ο ετήσιο Συνέδριο «Sm@rtCities – Digit@lCitizens», που διοργανώθηκε διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα είπε ότι η εγκατάσταση και λειτουργία ειδικής εφαρμογής για την Ψηφιοποίηση της διαδικασίας προγραμματισμού εξετάσεων υποψήφιων οδηγών στην Περιφέρεια Αττικής που υλοποιείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία το προσεχές διάστημα.

Στο μεταξύ στα τέλη του 2022 ολοκληρώνεται και η εγκατάσταση υπηρεσιών τηλεματικής τεχνολογίας στα οχήματα του ΟΑΣΑ και περισσότερες από 1000 έξυπνες στάσεις σε όλη την Αττική, με στόχο την άμεση πληροφόρηση του κοινού για τα δρομολόγια, τις ώρες άφιξης και αναχώρησης κλπ.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!