ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mission 44: Στο πλευρό των μαύρων μαθητών το ίδρυμα του Lewis Hamilton

Tην πρώτη του πρωτοβουλία ανακοίνωσε το ίδρυμα του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 Lewis Hamilton.

Συγκεκριμένα Mission 44, που έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία σε άτομα από μη προνομιούχα κοινωνικά στρώματα ή χώρες να μπορέσουν να ανελιχθούν στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιδιώκει να προσλάβει 150 μαύρους εκπαιδευτικούς σχολείων σε θέματα επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (STEM).

Η αποστολή του Hamilton 44 και η εκπαιδευτική φιλανθρωπική οργάνωση Teach First θα συνεργαστούν τα επόμενα δύο χρόνια για να βοηθήσουν τα σχολεία που εξυπηρετούν μειονεκτούσες κοινότητες στην Αγγλία.

Ο οδηγός της Mercedes δημιούργησε μια επιτροπή πέρυσι για να βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού των Μαύρων στον βρετανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και στην προώθηση της διαφορετικότητας.

Ένα από τα ευρήματα μιας έκθεσης που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο φανέρωσε την έλλειψη μαύρων μαθητών που ασχολήθηκαν με αυτά τα θέματα, επηρεάζοντας τους αριθμούς που ακολουθούσαν καριέρα σε θέματα επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!