NEA

Next.e.GO Mobile: Πότε και που θα ανεγερθεί το εργοστάσιο στην Ελλάδα;

Στα τέλη της… χρονιάς παρέπεμψε με τις ανακοινώσεις της η γερμανική εταιρεία Next.e.GO Mobile, αναφορικά με το εργοστάσιο στο οποίο θα στεγάσει τις δραστηριότητες της, όπως αυτό γνωστοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση χθες το απόγευμα.

Εστιάζοντας στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ελλάδα, τα στελέχη της εταιρείας έχουν βάλει στο μικροσκόπιο 20 μέρη της χώρας και έχουν κατασταλάξει σε δυο περιοχές, που φυσικά δεν ανακοίνωσαν.

Ωστόσο βασικά κριτήρια που θα επηρεάσουν την απόφαση του είναι η σύνδεση με λιμάνι και σιδηροδρομική γραμμή. Την ίδια στιγμή, όπως τονίστηκε, γίνεται αγώνας δρόμου για τα κίνητρα που θα δοθούν από την ελληνική κυβέρνηση για τη συγκεκριμένη επένδυση.

Αυτό το διάστημα η γερμανική εταιρία προετοιμάζεται για το άνοιγμα σημείου πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα. Όπως έχουμε γράψει στο Caroto στο παρελθόν, η εταιρία θα ανοίξει έκθεση στην Αθήνα.

Next.e.GO Mobile SE: Η Next.e.GO Mobile SE, με έδρα το Άαχεν, είναι κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων και συστημάτων βιώσιμης κινητικότητας. Περίπου 400 εργαζόμενοι της Next.e.GO Mobile SE εργάζονται σε ευέλικτες ομάδες σε διάφορα αποδοτικά από άποψη κόστους, ιδιαίτερα ανθεκτικά και βιώσιμα ηλεκτρικά οχήματα για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!