NEAPINED

Το νέο Mazda 2 θα είναι ένα Toyota Yaris Hybrid

Χρυσές δουλειές φαίνεται να κάνει η Toyota που παραχωρεί διάφορα μοντέλα της σε άλλες εταιρίες που τα λανσάρουν στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά.

Η Toyota έχει διευρύνει σε μεγάλο βαθμό την συνεργασία της με άλλες ιαπωνικές εταιρίες. Από την Subaru για την παραγωγή του Solterra μέχρι την Suzuki που διαθέτει ήδη στην Ευρώπη τα Swace και Across, τα οποία είναι ουσιαστικά τα υβριδικά Corolla και RAV4 με άλλα σήματα.

Στην rebadged λογική φαίνεται πως κινείται και η Mazda για τον αντικαταστάτη του 2 και για την Ευρώπη. Ήδη σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουμε δει Yaris HSD να δοκιμάζονται στους δρόμους με καλυμμένα τα λογότυπα της Mazda, κάπου στην Γαλλία και κοντά στο εργοστάσιο που παράγεται το Toyota.

Και όπως όλα δείχνουν το νέο Mazda… Yaris θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές από τα τέλη του 2022. Αξιοσημείωτο είναι πως το τωρινό 2 είχε διατεθεί στις ΗΠΑ με τα σήματα του Yaris μέχρι να καταργηθούν και τα δύο λόγω των πολύ χαμηλών πωλήσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!