NEA

Porsche Taycan: Πουλά περισσότερο από τις 911 και 718

Το μοντέλο που έχει ταυτιστεί με την ιστορία και την ύπαρξη της Porsche, η 911 είναι πλέον πίσω σε πωλήσεις από τη νέα ηλεκτρική Taycan.

Tα μεγέθη αφορούν το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς και την αγορά των ΗΠΑ. Εκεί αν εξαιρέσουμε τα SUV της γερμανικής εταιρίας τα οποία αντιπροσωπεύουν τα 2/3 των πωλήσεών της, στην αμέσως επόμενη θέση τερμάτισε η Taycan.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό πωλήθηκαν 1.861 Taycan, 1.611 από διάφορες εκδόσεις της 911 ενώ ακόμα πιο πίσω βρίσκονταν τόσο η 718 όσο και η Panamera (1.090 και 753 μονάδες αντίστοιχα).

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα για τις πωλήσεις σε επίπεδο έτους, με την Taycan να είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρίας μετά τα SUV, έστω και αν η 911 έχει σημειώσει άνοδο 5,1% σε επίπεδο έτους.

Σε γενικές γραμμές η Porsche τα πηγαίνει περίφημα στην αγορά των ΗΠΑ σημειώνοντας άνοδο 29,9% σε σχέση με το 2020, με το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας να πηγαίνει στα SUV της και ιδίως την Macan.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!