NEA

Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις για τον δακτύλιο που ξεκινάει 25 Οκτωβρίου

Ανακοινώσεις προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής για το δακτύλιο τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα τονίζοντας ότι

Κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δακτύλιος ισχύει ξανά από τις 25 Οκτωβρίου, για να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Θα περιοριστούν κατά πολύ οι εξαιρέσεις και τα παραθυράκια. Το θέμα θα συζητηθεί σε σύσκεψη με τα συναρμόδια υπουργεία την Παρασκευή. Σίγουρα θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ανάφερε.

Επειδή θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν, είναι αυτονόητο ότι για κάποια πράγματα θα υπάρξει και μία μεταβατική περίοδος.

Ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε ότι στο ζήτημα εμπλέκονται: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Δήμος Αθηναίων, άλλοι Δήμοι της Αττικής, Περιφέρεια και τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!