ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ισπανίας: Νίκη για τον Neuville και την Hyundai

Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει αφού ο Neuville νίκησε στο ράλι της Ισπανίας με τους Evans (Toyota) και Sordo (Hyundai) να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Στην αμέσως επόμενη θέση τερμάτισε ο Ogier (με 204 βαθμούς) που όπως φαίνεται δεν θέλει να ρισκάρει με τίποτα τον τίτλο και προφανώς οδηγεί προσεκτικά συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς και διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Evans (με 187 βαθμούς).

Εξαιρετικός ο Neuville που σημείωσε την 15η του νίκη στο WRC και όπως φαίνεται τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στα ασφάλτινα ράλι. Ωστόσο, είχε πολλές ατυχίες και αυτή ήταν μόλις η 2η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως, όλα θα παιχτούν στην Μόντσα αφού ένα στραβοπάτημα του Ogier και μια πολύ καλή εμφάνιση του Evans θα του χαρίσει τον τίτλο. Κάτι όμως που για να συμβεί θα πρέπει τα πάντα να πάνε ανάποδα για τον Γάλλο.

Όσο για το πρωτάθλημα κατασκευαστών η Toyota με 474 βαθμούς φαίνεται να έχει και εκεί ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι της Hyundai που βρίσκεται στους 427, δηλ. μια διαφορά στους 47 όταν το μέγιστο που μπορεί να πάρει μια ομάδα είναι στους 52.

Το επόμενο ράλι στην Ιταλία στις 19-21 Νοεμβρίου, θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς, δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος WRC 2021.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!