NEA

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Type R

Το νέο Type R θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 ως ένα από τα τελευταία αυθεντικά hot-hatch δίχως κανένα υβριδικό υποκατάστατο.

Όπως έχουμε γράψει το νέο Civic θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2022 και δεν θα έχει turbo κινητήρες, αλλά πλήρως υβριδικούς στα 1.500 κ.εκ. και πιθανότατα στα 2.000 κ.εκ. Τα συστήματα πρόωσης θα προέρχονται από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της μάρκας, από τα Jazz και CR-V μέχρι το νέο HR-V με τα αποδοτικότερα υβριδικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, το μόνο Civic που θα έχει turbo θα είναι το νέο Type R, το οποίο θα συνεχίσει με μία ριζικά αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου της τωρινής γενιάς. Θα αποδίδει τουλάχιστον 320 άλογα που και πάλι θα περνούν στους μπροστινούς τροχούς. Πάντως, δεν αποκλείεται οι Ιάπωνες να μας κρατούν κάποια έκπληξη και να παρουσιάσουν και μια εξηλεκτρισμένη έκδοση.

Σχεδιαστικά θα υπάρχει μια αεροδυναμικά εμφατική εκδοχή του Civic που έχει ήδη αποκαλυφθεί. Μία πολύ καλή προσέγγιση μας παρουσιάζει το kolesa.ru που έχει προσθέσει τα απαραίτητα aero-kit και μια πίσω φτερούγα που συμβαδίζει με το πιο μίνιμαλ στιλ του νέου Civic. Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει η τριπλή απόληξη. Αυτά για το νέο Civic Type R που αναμένεται να αποκαλυφθεί στα μέσα του 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!