NEA

Αυτό είναι το ταμπλό της νέας Mercedes-ΑΜG SL

H νέα γενιά της Mercedes-AMG SL η οποία θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 28 Οκτωβρίου, κάνει μία πρώτη εμφάνιση με την ίδια την εταιρία να μας αποκαλύπτει το σαλόνι της στην οριστική του μορφή.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στην επικλινή οθόνη του συστήματος πολυμέσων, κάτι ιδιαίτερα βολικό ώστε να είναι ορατή όταν θα είναι κατεβασμένη η οροφή. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχέδιο στα πρότυπα των σύγχρονων πολυτελών Mercedes με έντονο το ψηφιακό στοιχείο και πολύ όμορφες λεπτομέρειες όπως οι ιδιαίτεροι αεραγωγοί.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα μηχανικά της μέρη, αν και κάποιες φήμες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες προκύπτει ότι υπάρχει θύρα φόρτισης, άρα θα μιλάμε για plug-in υβριδική έκδοση, κατά πάσα πιθανότητα με τον δίλιτρο τούρμπο κινητήρα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για την ισχύ αν και πάλι οι φήμες αναφέρουν ότι θα αγγίζει τους 580 ίππους. Η εταιρία πάντως επιβεβαίωσε ότι θα είναι τετρακίνητη κάτι που προφανώς προκύπτει από την ύπαρξη του ηλεκτροκινητήρα της υβριδικής διάταξης. Σίγουρα πάντως θα υπάρχουν και άλλες κινητήριες μονάδες με χαμηλότερη ισχύ και πιο προσιτές τιμές.

Η νέα SL θα έχει και πάλι μαλακή οροφή, κάτι που θα κρατήσει χαμηλά το βάρος ενώ το σχέδιό της θα είναι αρκετά διαφορετικό από την προηγούμενη έκδοση. Μεγάλες διαφορές πάντως θα υπάρχουν και στα μηχανικά μέρη, καθώς μιλάμε για ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Εν αναμονή λοιπόν για την πλήρη αποκάλυψη την Τετάρτη το μεσημέρι στις 28 Οκτωβρίου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!