NEA

Επίσημα το νέο Mitsubishi Outlander PHEV [video]

Η Mitsubishi παρουσίασε το νέο Outlander στην υβριδική plug-in του γενιά, η οποία για την ώρα δεν αφορά την Ευρώπη αφού το νέο SUV στοχεύει στις αγορές της Βορείου Αμερικής, της Αυστραλίας και φυσικά της Ιαπωνίας.

Την προσέγγιση στις εκτός Ευρώπης αγορές επιβεβαιώνει εν μέρει και η κάπως εξεζητημένη σχεδίαση του αμαξώματος με το PHEV να μην διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές του εκδόσεις. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας 12,3 ιντσών, μία οθόνη αφής 9 ιντσών, καθώς και η δυνατότητα για τρίτη σειρά καθισμάτων χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση του υβριδικού συστήματος.

Προς το παρόν δεν δίνονται ακριβή στοιχεία της συνδυασμένης ισχύος του υβριδικού συστήματος που πιθανότατα θα έχει τον ίδιο κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων. Πάντως, η Mitsubishi αναφέρει πως τόσο το εμπρός όσο και το πίσω ηλεκτρικό μοτέρ είναι 40% ισχυρότερα, ενώ η νέα μπαταρία 20 kWh παρέχει αυτονομία στα 87 χλμ. (WLTP).

Υπάρχουν επτά διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (τα Normal, Tarmac, Grave, Snow, Mud, Eco και Power), καθώς και σύστημα ανάκτησης της ενέργειας μέσω της πέδησης με λειτουργία One Pedal. Η εξελιγμένη τετρακίνηση Supper All Wheel Control διαθέτει και ένα νέο Active Yaw Control με torque vectoring για τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό του κινητήρα και των ηλεκτρικών μοτέρ σε off road καταστάσεις.

Τέλος να πούμε πως το πλαίσιο είναι το ίδιο με αυτό του νέου Nissan X-Trail όπως και το υπόλοιπο μηχανικό υπόβαθρο. Για να δούμε αν στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Mitsubishi δούμε στα επόμενα χρόνια να κυκλοφορούν νέα μοντέλα, όπως το Outlander PHEV.

https://youtu.be/qY5t3tW1-wI?t=784

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!