NEA

To Audi A8 L Horch είναι ο ορισμός της χλιδής

Το υπερπολυτελές Audi θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 19 Νοεμβρίου και προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Ουσιαστικά το Audi A8 L Horch αποτελεί το αντίπαλο δέος της Mercedes-Maybach S-Class. Οι εξωτερικές αλλαγές αφορούν ένα νέο συνδυασμό χρωμάτων με το ειδικό σήμα της Horch, ενώ υπάρχουν εμπρός φωτιστικά σώματα Digital Matrix LED και OLED πίσω.

Η αύξηση αυτή των εξωτερικών διαστάσεων δημιουργεί ένα τεράστιο χώρο για τους επιβάτες, ιδίως τους πίσω, οι οποίοι απολαμβάνουν απίστευτες ανέσεις και παροχές. Συγκεκριμένα, τo μήκος φθάνει στα 5,45 μέτρα και το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 13 ολόκληρα εκατοστά, στα 3.128 μέτρα!

Η καμπίνα σφύζει πολυτέλειας και προσφέρει όλα τα κομφόρ για VIP μετακινήσεις όπου τα πίσω καθίσματα έχουν οκτώ διαφορετικά μασάζ, υπάρχουν οθόνες για τους πίσω επιβάτες, μία κεντρική για τον έλεγχο λειτουργιών του οχήματος, κορυφαίας πιστότητας ηχοσύστημα της B&O, κλιματισμό με διακριτικό αρωματισμό που επιλέγεται από τους επιβάτες κ.α.

Η βασική έκδοση του Audi A8 L Horch εφοδιάζεται με έναν τρίλιτρο V6 με 48βολο ήπιο υβριδικό σύστημα, ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής. Τα οποία μεταφέρονται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου με οκτώ σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!