NEA

Προ των πυλών το νέο Ford Ranger

Σύμφωνα με την Ford θα είναι το πιο ικανό και χρηστικό μοντέλο της σειράς μέχρι τώρα, και θα βγει στην ίδια σχεδόν μορφή για όλες τις αγορές του κόσμου.

Στις 24 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του Ford Ranger νέας γενιάς, ενός αυτοκινήτου που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρία όντας ένα παγκόσμιο μοντέλο. Έωςε τότε, σε μία επίσημη εικόνα-teaser που δόθηκε στο διαδίκτυο, φαίνεται καθαρά η σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων ημέρας, τα οποία είναι LED και σχηματίζουν μία εντυπωσιακή γραμμή ακολουθώντας το περίγραμμα της μάσκας.

Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε στην Αυστραλία, όμως θα πωλείται σε 180 αγορές του κόσμου. Η Ford πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Το νέο Ranger θα χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο τύπου σκάλας που υπάρχει στο Bronco και θα εφοδιάζει και το επερχόμενο VW Amarok. Θα έχει τον 2,3 Ecoboost ως βασικό κινητήρα, και τον V6 Ecoboost των 2,7 λίτρων ως πιο premium επιλογή. Ίσως να εφοδιαστεί και με τον 3λιτρο V6 Ecoboost σε μεταγενέστερη φάση, ενώ θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση για πρώτη φορά. Σε επιλεγμένες αγορές θα εξοπλιστεί και με τον 2λιτρο EcoBlue με πετρέλαιο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά Ranger που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να εργαστεί ακόμα σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!