NEA

Επίσημα teaser για το νέο Mini του 2023

Η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο τρίθυρο Mini που θα λανσαριστεί σε δύο χρόνια από σήμερα.

Η νέα 4η γενιά Mini θα είναι η τελευταία που θα δούμε με εξηλεκτρισμένους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Η οποία θα έχει και μια εντελώς νέα ηλεκτρική έκδοση με σημαντικά μεγαλύτερες μπαταρίες από το τωρινό μοντέλο ώστε να αντιμετωπίσει το Fiat 500 Electric.

Όπως και το τωρινό, έτσι και το νέο Mini θα παράγεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην Οξφόρδη, ενώ το 2025 θα ακολουθήσει και το κάμπριο.

Παράλληλα η Mini επιβεβαίωσε τη νέα γενιά του Countryman που θα κυκλοφορήσει το 2023 με μεγαλύτερες διαστάσεις ώστε να αφήσει χώρο πιο κάτω για ένα νέο πλήρως ηλεκτρικό crossover.

Η Mini θα λανσάρει το τελευταίο της μοντέλο με κινητήρα καύσης το 2025. Από εκεί και μετά θα λανσάρει μόνο νέα ηλεκτρικά μοντέλα και μέχρι το 2030 κανένα μοντέλο στην γκάμα της δεν θα εκπέμπει ρύπους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!