NEA

Επίσημα teaser για το Hyundai Ioniq 7

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του μεγάλου ηλεκτρικού SUV της Hyundai στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Στην AutoMobility LA θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο Hyundai 7 και οι Κορεάτες έδωσαν στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο τους και μεγαλύτερο Ioniq ηλεκτρικό. Τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτουν και πολλά, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε το σχεδιαστικό μοτίβο του Parametric Pixel.

Μία ακόμη απόπειρα της σύνδεσης της αναλογικής με την ψηφιακή εποχή επιχειρείται και στην καμπίνα με το lounge στιλ. Οι χώροι αναμένονται, όπως και στο Ioniq 5, να ξεπερνούν το μέσο όρο της κατηγορίας.

Η Hyundai ανέφερε πως το Ioniq 7 θα ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία, όπως τη δυνατότητα φόρτισης τόσο με 800 όσο και με 400 V. Αλλά και την παροχή ηλεκτρική ενέργειας σε εξωτερικούς καταναλωτές ή και σε κάποιο άλλο ηλεκτρικό μοντέλο. Περισσότερα θα έχουμε σε μερικές μέρες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!