NEA

Τι ζάντες φοράει η βασική έκδοση του Toyota GR86;

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στην Ιαπωνία το σπορ κουπέ της Toyota προσφέρεται στην βασική του έκδοση με απλές σιδερένιες ζάντες!

Σε μία εποχή που πολύ σπάνια θα δούμε να επιλέγει κανείς ένα σπορ αυτοκίνητο με σιδερένιες ζάντες και τάσια, η Toyota στην Ιαπωνία προσφέρει το ολοκαίνουργιο Toyota GR86 με αυτούς ακριβώς τους τροχούς. Μήπως οι Ιάπωνες τρελάθηκαν; Σίγουρα όχι αφού με αυτό τον τρόπο η Toyota δεν θέλει να επιβαρύνει την τιμή πώλησης για όποιον έχει σκοπό να επιλέξει ένα aftermarket σετ με ζάντες.

Βλέπετε στην Ιαπωνία οι βελτιώσεις των σπορ κουπέ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, όπως και η αντικατάσταση των εργοστασιακών τροχών με πιο εξεζητημένες ζάντες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Έτσι, η Toyota φροντίζει να δώσει στην έκδοση RC απλές φθηνές σιδερένιες ζάντες, με στόχο να εξοικονομηθούν χρήματα και να γίνει ακόμα πιο προσιτό το αυτοκίνητο.

Εκτός από τις ζάντες υπάρχουν και άλλα στοιχεία που λείπουν από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως το ηχοσύστημα (στην θέση του βρίσκεται ένα μαύρο καπάκι) ή τα καθίσματα από δέρμα. Δεν λείπουν βέβαια άλλα βασικά στοιχεία που άπτονται της ασφάλειας και της άνεσης όπως ο κλιματισμός για παράδειγμα.

Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 21.700 ευρώ όταν η πιο πάνω εκδοχή του αυτοκινήτου με όλα όσα περιμένει κανείς από ένα σπορ Toyota ξεκινά λίγο πάνω από τα 24.000 ευρώ. Η διαφορά μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά ίσως είναι αρκετή για όποιον θέλει να προσθέσει το δικό του γούστο στο νέου GR86.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!