NEA

Έτοιμη η πρώτη Aston Martin Valkyrie

Για την ολοκλήρωση κάθε μιας από τις 150 Valkyrie που θα παραχθούν συνολικά απαιτούνται πάνω από 2.000 εργατοώρες, σύμφωνα με την Aston Martin

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, μόλις τώρα κατάφερε να ολοκληρωθεί το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής, δείχνοντας πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί ένα τέτοιο όχημα. Ακόμα και από εταιρίες με την εμπειρία και τα χρήματα της Aston Martin (να μην θυμηθούμε τι γίνεται με την Mercedes One ή το ελληνικό… Chaos).

Έτσι, μετά από καιρό προετοιμασιών, δοκιμών και εξέλιξης, η Aston Martin ολοκλήρωσε την πρώτη Valkyrie η οποία θα παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη της. Η εταιρία υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία Formula 1 με άδεια να κινείται σε δημόσιους δρόμους, με τον V12 των 6,5 λίτρων να συνεργάζεται με ένα υβριδικό σύστημα και απόδοση πάνω από 1.150 ίππους.

Προς το παρόν λοιπόν η Aston Martin κατάφερε να ξεπεράσει την Mercedes σ’ αυτά τα νέα ακραία hypercars. Η Valkyrie θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Gaydon και για κάθε αυτοκίνητο που είναι έτοιμο προς παράδοση έχουν προηγηθεί εξαντλητικές δοκιμές στο Silverstone ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ή υστέρηση στην απόδοση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!