NEA

Το Hyundai Grandeur συμπλήρωσε 35 χρόνια κυκλοφορίας

Το Grandeur είναι η πρώτη μεγάλη λιμουζίνα που κυκλοφόρησε για το 1986 και αργότερα την διαδέχτηκε το Azera.

Η Tesla μπορεί να αποτελεί ένα φαινόμενο εξέλιξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά και η Hyundai δεν πάει καθόλου πίσω αφού σε λιγότερο από μισό αιώνα έχει καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν το Pony που το παρουσίασε το 1975 και αργότερα λάνσαρε το Grandeur. Για να γιορτάσει τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία του μοντέλου της η Hyundai αποφάσισε να αφιερώσει περίπου 8 μήνες για να κατασκευάσει ένα one-off ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Όπως μπορείτε να δείτε είναι εμπνευσμένο από το αρχέτυπο Grandeur και συνδυάζει το στιλ της παλιάς σχολής με τη μοντέρνα τεχνολογία. Έτσι, η μάσκα του Grandeur της δεκαετίας του 80 συνδυάζεται με pixels φώτα LED, ενώ το εσωτερικό διατηρεί την κλασική του αύρα αλλά διανθισμένη με μοντέρνο τιμόνι, ψηφιακές οθόνες, έναν επιλογέα κίνησης αεροπορικού τύπου κ.α.

Επίσης, έχουν προστεθεί επίσης στοιχεία από εσωτερική διακόσμηση και έπιπλα όπως στο κεντρικό υποβραχιόνιο, το οποίο έχει μία κρυφή θήκη για να φυλάσσονται πολύτιμα αντικείμενα. Υπάρχουν επίσης επενδύσεις από ξύλο όπως και πολύ πρωτότυποι φωτισμοί για τους πίσω επιβάτες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!