NEA

Canoo Pickup: Πότε βγαίνει στην παραγωγή

Η αμερικανική start-up εταιρία αυτοκινήτων Canoo δημιούργησε ένα πλήρως ηλεκτρικό pickup truck με βελτιωμένη εμφάνιση και κρυφές βοηθητικές λειτουργίες που θα ενθουσιάσουν τους επαγγελματίες.

Μάλιστα η Canoo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το όχημα το 2023. «Το pickup truck μας είναι τόσο δυνατό όσο τα πιο σκληρά φορτηγά εκεί έξω και έχει σχεδιαστεί για να είναι εκθετικά πιο παραγωγικό», δήλωσε ο CEO της Canoo, Tony Aquila. “Αυτό το φορτηγό λειτουργεί για εσάς. Κατασκευάσαμε αξεσουάρ για άτομα που χρησιμοποιούν φορτηγά – στη δουλειά, τα Σαββατοκύριακα, την περιπέτεια.”

Ας δουμε κάποιες λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει: Το Canoo Pickup κρύβει μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως αποθήκευση, πάγκους εργασίας και σημεία φόρτισης μέσα σε ένα σασί με πλάτη. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια επεκτεινόμενη επίπεδη επιφάνεια που μπορεί να φτάσει από έξι έως οκτώ πόδια.

Για παράδειγμα, εκεί όπου ο κινητήρας θα ήταν παραδοσιακά στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, υπάρχει ένας αναδιπλούμενος πάγκος εργασίας, με αποθηκευτικούς χώρους και σημεία πρίζας για τη φόρτιση εργαλείων. Υπάρχουν επίσης παρόμοια πτυσσόμενα τραπέζια με πρίζες ενσωματωμένες στο πλάι του φορτηγού, μαζί με περισσότερο χώρο αποθήκευσης και ένα σκαλοπάτι που διευκολύνει την πρόσβαση στην οροφή.

Στο εσωτερικό του Canoo Pickup truck με το διαφανές ταμπλό. Η καμπίνα έχει δύο καθίσματα μπροστά και ένα πίσω που μπορεί να διαμορφωθεί για διάφορες χρήσεις ή να γεμίσει με επιπλέον καθίσματα. Άλλα χαρακτηριστικά της καμπίνας περιλαμβάνουν ευρυγώνια θέαση μέσω του παρμπρίζ και διαμορφώσιμο μανταλάκι για ποτηροθήκες, σχάρες και συνδέσεις συσκευών.

Τέλος το ύφασμα που χρησιμοποίησε η εταιρία προέρχεται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, ενώ το υλικό του δαπέδου είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα λάστιχα αυτοκινήτου και καουτσούκ και τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ανθεκτική εναλλακτική λύση αντί του δέρματος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!