NEA

Η Mercedes-Maybach GLS 63 από την Brabus. Σας αρέσει;

Ακόμη και αν όλη αυτή η αισθητική υπερβολή ταιριάζει με τα γούστα σας, αυτό μάλλον δεν ενδιαφέρει καθόλου την Brabus, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι πελάτες για τέτοιου είδους ακραίες επιλογές είναι εξασφαλισμένοι. Και με το παραπάνω.

Πρόκειται για την δική της εκδοχή της Mercedes-Maybach GLS, η οποία εφοδιάζεται με τον V8 των 4 λίτρων με απόδοση στους 800 ίππους και εξωφρενικές επιδόσεις (0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα).

Στο αμάξωμα οι επεμβάσεις έχουν στόχο να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αμάξωμα, με έμφαση στις αποχρώσεις του μαύρου και την ενσωμάτωση στοιχείων από ανθρακονήματα.

Υπάρχουν επίσης πολλά νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, τεράστιες εξατμίσεις πίσω μαζί με ένα μεγάλο διαχύτη και κάποιοι πολύ εντυπωσιακοί τροχοί των 24 ιντσών. Για χάρη αυτών των τροχών έχει αλλάξει και η ρύθμιση της ανάρτησης και έχει χαμηλώσει κατά 25 χιλιοστά.

Εκεί πάντως που η εταιρία έχει δώσει “ρέστα” είναι στο σαλόνι. Ένα σαλόνι καλυμμένο από άκρη σε άκρη με ένα έντονο και μάλλον ενοχλητικό πορτοκαλί δέρμα, το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει από πουθενά απαρατήρητο.

Την κυριαρχία του πορτοκαλί χρώματος σπάνε σε ελάχιστα σημεία κάποιες επενδύσεις από κάρμπον και οι πολλές οθόνες που διαθέτει στον εξοπλισμό του το αυτοκίνητο. Εξοπλισμός που παραμένει στα απολύτως κορυφαία επίπεδα που περιμένει κανείς από το πιο ακριβό και πολυτελές SUV της Mercedes.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!