NEAPINED

Hyundai Seven: Ένα πρωτότυπο για το 2024

Το concept που βλέπετε αποτελεί τον προπομπό του Ioniq 7 που θα κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια από σήμερα για να αποτελέσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Hyundai.

Μέχρι τώρα οι Κορεάτες έχουν λανσάρει το Ioniq 5 που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας από τις αρχές του 2022. Έπεται και συνέχεια με το Ioniq 6, ένα κουπέ σεντάν για το 2023, ενώ φήμες υπάρχουν και για ένα βασικό Ioniq 2 που θα αντιμετωπίσει το Tesla Model 3.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο Ioniq 7 που από το 2024 θα αντιμετωπίσει ηλεκτρικά μεγάλα SUV με 7 θέσεις. Ένα από αυτά θα είναι και ο διάδοχος του Volvo XC90. Εννοείται πως η σχεδίαση του αμαξώματος θα είναι λιγότερο φουτουριστική από αυτή του εικονιζόμενου Seven, αλλά θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό το τολμηρό σχήμα με τα χαρακτηριστικά pixel φώτα LED.

H βάση θα είναι η πλατφόρμα E-GMP στην οποία βασίζονται ήδη τα Ioniq 5 και Kia EV6. To μεταξόνιο αναμένεται να είναι στην μέγιστη εκδοχή των 3.200 χιλιοστών, όσο περίπου μιας long έκδοσης της Mercedes S-Class. Και ενώ το εσωτερικό αναμένεται να είναι πρότυπο ευρυχωρίας σε μέγεθος lounge, πολύ δύσκολα θα δούμε στην παραγωγή της ανάποδα ανοιγόμενες πόρτες. Και σε καμία περίπτωση το joystick που αντικαθιστά το τιμόνι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!