NEAPINED

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα απόσυρσης επιβατικών οχημάτων Ι.Χ.

Στοπ στα σενάρια περί απόσυρσης βάζει με δηλώσεις του στο Caroto.gr ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Δημήτρης Πάτσιος, ο οποίος επισημαίνει ξεκάθαρα ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Είχε προηγηθεί συνέντευξη του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα την προηγούμενη εβδομάδα για τον νέο κλιματικό νόμο και έκτοτε υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα για επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης οχημάτων, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως τονίζει ο κ. Πάτσιος.

Οπότε όσοι σκέφτεστε να προβείτε σε αγορά νέου αυτοκινήτου, προχωρήστε άμεσα, γιατί από τη νέα χρονιά οι παραδόσεις θα ξεπερνάνε και το 6μηνο σύμφωνα με πληροφορίες, ελέω των προβλημάτων στις ελλείψεις των ημιαγωγών.

H συμβουλή μας είναι να κλείσετε αυτοκίνητο τώρα, αν φυσικά είστε έτοιμοι για τέτοια δαπάνη, ακόμα και με μια υποχώρηση στην χρώμα ή και στον εξοπλισμό, προκειμένου, να έχετε καινούριο αυτοκίνητο εντός διμήνου και τριμήνου από σήμερα.

Την ίδια στιγμή κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι το νέο έτος δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα νέα αυτοκίνητα. Οπότε, μάλλον η μεγάλη ώρα για την αγορά νέου αυτοκινήτου είναι τώρα.

Σε κάθε περίπτωση η ζήτηση είναι μεγάλη και χρειάζεται ενδελεχής έρευνα στις αντιπροσωπείες για το μοντέλο που θα αγοράσετε. Και για να κλείσουμε αισιόδοξα, ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!