NEAPINED

Το νέο Kia Niro έγινε πιο SUV και πιο high-tech!

Η Kia παρουσίασε στην Κορέα το ολοκαίνουργιο Niro που θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά μέσα στο 2022.

Η Kia συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα της με νέα μοντέλα. Έτσι, με το νέο Sportage να ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην χώρα μας από τα τέλη του έτους, η γκάμα των SUV της μάρκας θα ενισχυθεί με το ολοκαίνουργιο Niro. Το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ήπια υβριδικές εκδόσεις, σε plug-in υβριδική καθώς και σε πλήρως ηλεκτρική έκδοση με τα μηχανικά μέρη να προέρχονται από το Kona (έχοντας ως βάση τον κινητήρα βενζίνης στα 1.600 κ.εκ.) και μια εξέλιξη της πλατφόρμας (δεν χρησιμοποιείται η E-GMP).

Παρόλο που η Kia είναι για την ώρα ιδιαίτερα φειδωλή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο Niro συνιστά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας που ονομάζεται Opposites United. Η οποία περιλαμβάνει μια νέου τύπου Tiger Nose μάσκα με τους πολύ ιδιαίτερους προβολείς και μια LED μπάρα να διατρέχει το πάνω μέρος της. Όσο για το πίσω μέρος έρχεται ως φυσικό επακόλουθο ενός πραγματικά ελκυστικού κόμπακτ SUV που τονίζεται και από τα προστατευτικά πλαστικά.

Ο μεταμοντέρνος αέρας πνέει και στη καμπίνα του νέου Niro όπου μπορούμε να δούμε αρκετές επιρροές από το EV6. Με πιο έντονη του ενιαίου πάνελ που ενσωματώνει στην κορυφαία έκδοση δύο οθόνες, μία ως ψηφιακός πίνακας και μία ως αφής για το χειρισμό του infotainment. Περισσότερα για το νέο Niro θα έχουμε με το νέο έτος και την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του μοντέλου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!