NEAPINED

Επίσημα το νέο Suzuki S-Cross – Δείτε τις τιμές πώλησης [video]

H Suzuki παρουσίασε επίσημα το νέο της κόμπακτ SUV που θα βρεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως από το μικρότερο Renault Captur έως το Nissan Qashqai. Στην Ελλάδα μέσα στο Δεκέμβριο με τιμή κάτω από τις 21.000 ευρώ.

Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα συμπαθητικό κόμπακτ SUV με το μήκος του να φτάνει τα 4,3 μέτρα, το πλάτος του τα 1,78 μέτρα και το ύψος τα 1,58 μέτρα. Από μπροστά μπορούμε να δούμε τη νέα άποψη της Suzuki με τη νέα μάσκα καθώς και τους νέους προβολείς που στις πλουσιότερες εκδόσεις είναι LED.

Δίχως να ενθουσιάζει αλλά και δίχως να έχει σχεδιαστικές ακρότητες το νέο S-Cross έχει αρκετά ελκυστική εμφάνιση με το SUV αέρα να τονίζεται τόσο από τα περιμετρικά πλαστικά όσο και από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 175 χιλιοστά. Το πίσω μέρος έχει ένα πιο ασιατικό στιλ με τα φώτα να ενώνονται από ένα σκούρο πάνελ.

Όσο για το εσωτερικό μπορούμε να δούμε μια τυπική διάταξη με μία 9άρα οθόνη αφής στο μέσο του ταμπλό και έναν πίνακα οργάνων που μπορεί να είναι και ψηφιακός. Όσο για τους χώρους αναμένονται ισάξιοι ή και μεγαλύτεροι του απερχόμενου μοντέλου (πορτμπαγκάζ στα 430 λίτρα) μιας και οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν αυξηθεί, όπως και το μεταξόνιο των 2.600 χιλιοστών.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων υπάρχει ο τετρακύλινδρος 1,4 BoosterJet που συνδυάζεται με ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V και αποδίδει 129 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 235 Nm στις 2.000-3.000 σ.α.λ.. Τόσο η προσθιοκίνητη έκδοση 2WD όσο και η τετρακίνητη 4WD συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Σχετικά με τις επιδόσεις το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,5 δευτερόλεπτα (σε 10,2 για τις τετρακίνητες εκδόσεις) με τελική στα 195 χλμ./ώρα.

Σε ορισμένες αγορές της Ευρώπης (όπως στην ελληνική) θα υπάρχει και έκδοση με σύστημα τετρακίνησης AllGrip με τέσσερις λειτουργίες (Auto, Sport, Snow και Lock). Το νέο S-Cross θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Suzuki στην Ουγγαρία, δίπλα στο Vitara.

SUZUKI S-CROSS 48V: Κατεβάστε τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

upd: Παρακάτω οι τιμές πώλησης του νέου Suzuki S-Cross



Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!