NEAΑΓΩΝΕΣ

O Lewis Hamilton είναι ένας από τους πλουσιότερους

Ο Βρετανός δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχουν υπάρξει ποτέ στην Formula 1, αλλά και ένας από τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο.

Σε ένα συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα ο Hamilton θα δυσκολευτεί αρκετά για να κατακτήσει το 8o πρωτάθλημα στην καριέρα του, κόντρα στον Verstappen. Για φέτος τα κέρδη του αναμένεται να ξεπεράσουν τα 52 εκατομμύρια δολάρια, όταν ο Verstappen κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου στα 24 εκατομμύρια δολάρια.

Και κάπως έτσι ο Hamilton είναι ο πιο πλούσιος αθλητής από την Βρετανία προσπερνώντας ακόμη και τον David, ο οποίος από το 2007 διατηρεί μια περιουσία που ξεπερνά τα 260 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Hamilton έχει αποδείξει πως όσο καλά τα καταφέρνει στην πίστα, τα καταφέρνει και στον επιχειρηματικό κύκλο. Πέρα από το χώρο της μόδας, ο Hamilton είναι και επενδυτής real estate, έχοντας αγοράσει μία κατοικία στο Λονδίνο αξίας 18 εκ. δολαρίων και διάφορα διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη και στο Μονακό. Επίσης, έχει κάνει και μία επένδυση 30 εκατ. δολαρίων σε μία ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί Γρενάδα στην Καραϊβική.

Ταυτόχρονα, επενδύει και σε αντικείμενα μεγάλης αξίας όπως είναι η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων, η οποία εκτιμάται στα 15 εκ. δολάρια. Ανάμεσα στα πολλά τετράτροχα που κατέχει περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων μία Ferrari Aperta (των 4 εκ. δολαρίων), μία Shelby Cobra του 1966 (των 2 εκ. δολάρια), μία McLaren P1 (του 1,2 εκ. δολαρίων), μία La Ferrari (των 2 εκ. δολαρίων, ένα Pagani Zonda 760, πολλές Mercedes-AMG κ.α..

Ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που του ανήκουν είναι ένα lear-jet τύπου Bombardier 605 Challenge που κοστίζει περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!