NEA

To Cyberquad είναι ότι φτηνότερο σε Tesla [video]

Ο Elon Musk είχε ανακοινώσει πριν από δύο χρόνια το Cybertruck που είχε στην καρότσα του και ένα ATV. ΤοCyberquad.

Προς το παρόν κανένα από τα δύο δεν έχει μπει μαζικά στην παραγωγή, αλλά ο εξωγήινος σχεδιασμός τους έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για διάφορα προϊόντα. Και ένα από αυτά είναι το Cybertruck για παιδιά, το οποίο λανσάρει η Radio Flyer σε συνεργασία με την Tesla.

H επιρροή με το Cybertruck είναι οφθαλμοφανής για την παιδική «γουρούνα» που έχει μια αφαιρούμενη μπαταρία 36V για να προσφέρει τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα κίνησης. Την οποία δίνει ένα μοτεράκι στον πίσω άξονα με δύο τελικές ταχύτητες. Μία έως τα 8 χλμ./ώρα και αν το παιδάκι είναι πιο ικανό μπορεί να φτάσει στα 16 χλμ./ώρα.

To Cyberquad διαθέτει φωτάκια LED μπροστά και πίσω, ανάρτηση με αμορτισέρ, πίσω δισκόφρενο, μία άνετη σέλα και ζυγίζει 68 κιλά. Συστήνεται για παιδάκια από 8 ετών και πάνω και διατίθεται έναντι 1.900 δολαρίων. Περιττό θα ήταν να πούμε πως με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει η ηλεκτρική παιδική «γουρούνα» της Tesla έχει γίνει sold out.

https://youtu.be/Lg_0Rr02AH8

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!