NEA

Το Pandamonium θα μείνει… για Panda κακό!

Το Pandemonium είναι ένα και μοναδικό και είναι το πρώτο μιας σειράς ειδικών κατασκευών που σκοπεύει να παρουσιάσει η M-Sport, η αγωνιστική ομάδα του Malcolm Wilson.

Η βάση του Pandamonium είναι ένα τετρακίνητο Panda της πρώτης γενιάς που έβγαινε από το εργοστάσιο την περίοδο 1980-2003. Ωστόσο, πίσω από το πρησμένο αμάξωμα με τα πολλά φουσκώματα και προσθήκες, υπάρχει το πλαίσιο ενός Ford Fiesta R5.

Έτσι, κάτω από το καπό υπάρχει ένας τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 1.600άρης. Με την περιποίηση της αγωνιστικής ομάδας Ford M-Sport του Malcolm Wilson η ισχύς φτάνει τα 300 άλογα και η ροπή τα 450 Nm.

Η δύναμη περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου σειριακού κιβωτίου πέντε σχέσεων της Sadev και δύο διαφορικών. Από κει και πέρα η ανάρτηση είναι ανάλογα racing, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει κλωβός ασφαλείας, μπάκετ με ζώνες έξι σημείων και όλα τα καλά που έχει ένα αγωνιστικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!