ΑΓΩΝΕΣ

Τι λέει η Alfa Romeo για τον Kimi και τον Antonio

Η Alfa Romeo αποχαιρετά μετά από τρία χρόνια τους δύο οδηγούς της, ετοιμάζοντας ένα ειδικό χρωματισμό για τα μονοθέσια με τα οποία θα αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi.

Στο Grand Prix του Abu Dhadi, τα μονοθέσια των Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi θα φέρουν νέους χρωματισμούς και μηνύματα από τα μέλη της ομάδας προς τους οδηγούς, με τους οποίος αγωνίστηκαν μαζί από το 2019.

Τα μηνύματα είναι ενσωματωμένα στα λογότυπα της Alfa Romeo τα οποία βρίσκονται στα καλύμματα των κινητήρων, με τη γραμμή των γραμμάτων να αντικαθιστά το οριζόντιο μέρος από το Σταυρό της Πόλης του Μιλάνο. Το μονοθέσιο του Antonio θα έχει τις Ιταλικές λέξεις “Grazie di tutto, Antonio” (ευχαριστούμε για όλα, Antonio) τιμώντας τη συμβολή του Ιταλού οδηγού στην εξέλιξη της ομάδας.

Αντίστοιχα στο μονοθέσιο του Kimi θα υπάρχει το μήνυμα “Dear Kimi, we will leave you alone now” (Αγαπητέ Kimi, τώρα θα σε αφήσουμε ήσυχο), θυμίζοντας ένα από τα κλασσικότερα μηνύματα που έχουν ακουστεί από τον ασύρματο κατά τη διάρκεια αγώνα της Formula 1 και αποτελεί μια από τις εκφράσεις που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον Φιλανδό Πρωταθλητή.

Τα μηνύματα θα υπάρχουν πάνω στα μονοθέσια καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στο Grand Prix του Abu Dhabi και θα αποτελούν μια από τις ενέργειες που θα κάνει η ομάδα για να αποχαιρετήσει τους δύο της οδηγούς, με περισσότερες εκπλήξεις να αποκαλύπτονται στην πορεία.

Με την ολοκλήρωση της φετινής σαιζόν, ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τους δύο οδηγούς, οι οποίοι με την προσωπικότητα, το χιούμορ και το πάθος τους για τους αγώνες εκπροσώπησαν επάξια τις αξίες που πρεσβεύει η Alfa Romeo, εντός και εκτός πίστας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!