NEAPINED

Αυτό είναι το νέο Mini!

Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από δοκιμές στην Κίνα διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες που μας αποκαλύπτουν τι να περιμένουμε από το νέο Mini.

Όπως μπορούμε να δούμε οι αλλαγές είναι μεγάλες, έστω και αν η βασική φόρμα του αμαξώματος είναι περίπου ίδια. Από μπροστά διακρίνουμε τους στρόγγυλος προβολείς με το περίγραμμα LED με τη μάσκα να έχει  μια πιο απέριττη σχεδίαση με μικρές εισαγωγές αέρα και ένα πιο φουσκωμένο καπό.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε πως αναγράφεται η έκδοση του μοντέλο Cooper S αλλά δίχως να υπάρχουν απολήξεις και το πιθανότερο είναι πως έχουμε να κάνουμε με μία ηλεκτρική έκδοση. Εντελώς διαφορετικά σε στιλ είναι τα φωτιστικά σώματα με το πλεχτό αποτύπωμα.

Από το πλάι οι αναλογίες παραμένουν σε γενικές γραμμές παρόμοιες, αν και φαίνεται να είναι πιο compact και με μικρότερους προβόλους. Μάλιστα φαίνεται ότι θα διατηρήσει την τρίθυρη έκδοσή του, κόντρα στις απαιτήσεις της αγοράς που έχει ξεγράψει εδώ και καιρό αυτού του τύπου τα αμαξώματα.

Φωτογραφίες: @GregKable via Twitter

Στο εσωτερικό μπορούμε να δούμε μια πολύ λεπτή κυκλική οθόνη αφής που προεξέχει ελεύθερα από το ταμπλό. Χαμηλότερα υπάρχουν κάποιοι διακόπτες. Όσο αφορά στον πίνακα οργάνων αυτός φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από το head-up display. Γενικότερα, υπάρχει μια πιο μίνιμαλ άποψη αφού η νέα γενιά Mini δεν θα διαθέτει φυσικό δέρμα στα σαλόνια της αλλά ανανεώσιμα υλικά.

To νέο Mini θα κυκλοφορήσει στις αγορές του κόσμου μέσα στο 2023 και θα είναι στη τελευταία του γενιά με συμβατικούς εξηλεκτρισμένους κινητήρες έχοντας ως βάση την πλατφόρμα FAAR (μία εξέλιξη της τωρινής UKL). Φυσικά, θα υπάρχουν αρκετές ηλεκτρικές εκδόσεις, πιθανότατα και μία Cooper S που βλέπετε στην οθόνη σας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!