NEAPINED

Αυτό το Hyundai Tucson δείχνει πολύ σούπερ!

To νέο Tucson δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα SUV της αγοράς, αλλά και ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει έως τώρα η Hyundai.

Ένα από τα πιο ισχυρά σημεία του Tucson είναι η σχεδίαση του αμαξώματος με τις ελκυστικές ακμές και την μπάνικη μάσκα με τους ενσωματωμένους προβολείς. Και όπως μας αποδεικνύει η ειδική στις αναβαθμίσεις Prior Design, με μερικές ουσιαστικές αλλαγές το Tucson μπορεί να δείχνει ακόμη πιο δυναμικό.

Προς το παρόν η γερμανική εταιρία αναβαθμίσεων μας δείχνει ένα βίντεο που αναπαριστά ψηφιακά το αναβαθμισμένο Tucson (όπως μπορούμε να δούμε είναι η turbo υβριδική έκδοση με τα 240 άλογα) και προτού λανσάρει το κιτ της στην αγορά μέσα στο 2022.

Όπως μπορούμε να δούμε το αμάξωμα έχει χαμηλώσει, οι ζάντες είναι ακτινωτές με χαμηλοπρόφιλα λάστιχα, πίσω υπάρχει ένας διαχύτης με διπλές απολήξεις και ψηλότερα μια αεροτομή και πολλές άλλες προσθήκες που δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!