NEA

Ο Max Verstappen πουλάει το προσωπικό του Honda Civic Type R [video]

Πριν καλά-καλά στεγνώσει η σαμπάνια από τα γλέντια για το πρώτο του τίτλο, ο Verstappen ανακοίνωσε πως πουλά το Type R του.

Πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που έχει ο Ολλανδός πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 στο γκαράζ του και μάλιστα με αυτό έχει διανύσει 58.048 χιλιόμετρα.

Η σχετική αγγελία θα ανέβει στις 17 του μήνα στην πλατφόρμα CarNext με αρχική τιμή στις 33.333 ευρώ, όπως και το νούμερο #33 της συμμετοχής του Verstappen στην F1, το οποίο από την επόμενη σεζόν θα αλλάξει σε #1.

Ωστόσο, η τελική πώληση αναμένεται να κινηθεί πολύ υψηλότερα αφού το αυτοκίνητο φέρει την υπογραφή του Verstappen στο ταμπλό. Τώρα, ποιος θα ήθελε ένα Type R που έχει διανύσει τόσα χιλιόμετρα στα χέρια ενός πιλότου της F1 είναι μία άλλη υπόθεση.

Όπως και αν έχει όμως το θέμα είναι πως όλο το ποσό από την πώληση θα δοθεί ως δωρεά στην φιλανθρωπική οργάνων Wings for Life που υποστηρίζει θεραπείες για τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό. Well done… Max!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!