NEA

Αυτό το Citroen Ami μπορεί να σηκώνει πολύ σκόνη [video]

Το μικρότερο Ami αποδεικνύεται πολύ πολυσχιδές και η Citroen μας αποκαλύπτει την εκτός δρόμου εκδοχή του.

Αν και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να δούμε μια off-road εκδοχή του Ami, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να την αναφέρουμε. Ειδικότερα όταν το απλό αμάξωμα έχει στολιστεί με διάφορα στοιχεία ώστε να δείχνει όπως ένα buggy πόλης. Κάτι που σε ένα μεγάλο βαθμό δικαιολογεί την ονομασία του ως My Ami Buggy Concept.

Όπως μπορείτε να δείτε το αμάξωμα δεν έχει πόρτες και είναι τιγκαρισμένο με εφόδια για κίνηση πέρα από την άσφαλτο. Διαθέτει προστατευτικά πλαστικά, ποδιές και bull-bar, τροχούς με χωμάτινα λάστιχα, σχάρα με LED φωτιστικά και ρεζέρβα κ.α..

Υπενθυμίζεται πως το Ami είναι ένα από τα μικρότερα ηλεκτρικά city-car που πωλείται ήδη σε διάφορες αγορές της Ευρώπης. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι πως λόγω της ισχύος και του μεγέθους του μπορεί να οδηγηθεί από εφήβους ηλικίας 16 ετών. Στην Ελλάδα η διάθεση και η τιμή πώλησής του θα ανακοινωθούν μέσα στο νέο έτος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!