ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ημερολόγια και βιβλία από την McKlein

Την εποχή της ψηφιακής φερνίτιδας, τα έντυπα ημερολόγια ή θεματικά βιβλία με συλλεκτική αξία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καλά κρατούν!

Σκεφτείτε ότι ένα από αυτά τα συλλεκτικά ημερολόγιά σας μπορεί να είναι η πιο χαμηλής τεχνολογίας συσκευή μέτρησης χρόνου που διαθέτετε! Αλλά η πανταχού παρουσία του μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο σας, ή στην δουλειά σας γενικότερα, φαίνεται εξαιρετικά αδιαπέραστη από την ψηφιακή εποχή.

Ακόμη και μεταξύ των πιο ενημερωμένων ψηφιακά, η ελκυστικότητα των όμορφα σχεδιασμένων ημερολογίων είναι απίθανο να εξασθενίσει. Αυτό συμβαίνει απλώς επειδή εξυπηρετούν τόσο μια διακοσμητική λειτουργία όσο και μια λειτουργική. Τα χάρτινα ημερολόγια μπορούν να δίνουν επίσης μια φυσική εποπτική αναπαράσταση του νέου έτους. Και μετά, ακολουθούν οι φωτογραφίες. Μερικές από τις οποίες είναι σπάνιες. Πείτε ειλικρινά πόσες φορές δεν είδατε μία φωτογραφία σε ένα ημερολόγιο και δεν είπατε: «Αυτή θα την κάνω αφίσα».

Η McKlein, παραδοσιακά έχει αναλάβει να «χρωματίζει» τους τοίχους, τα γραφεία  σας και τα ράφια των βιβλιοθηκών σας με σπάνια συλλεκτικά έντυπα θαύματα, μια και ακριβώς επειδή ζούμε στην ψηφιοποιημένη καθημερινότητα, μία νότα νοσταλγίας αλλά και αποτύπωσης εικόνων, μας χαλαρώνει. Θέλετε απόδειξη; Βάλτε δίπλα δίπλα σε έναν τοίχο μία οθόνη και ένα ημερολόγιο… Τι θα διαλέγατε; Η αξία του χαρτιού, παραμένει ανεκτίμητη.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

McKlein Rally Calendar 2022 – The Wider View

Το «Wider View» – το επίσημο ημερολόγιο τοίχου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA – παραμένει το μεγαλύτερο στην κατηγορία του. Σε μορφή τύπου Cinemascope, δείχνει όλο το φάσμα των ράλι από μια ασυνήθιστη οπτική γωνία και, με οποιοδήποτε πρότυπο, το «McKlein Rally 2022 – The Wider View είναι κατάλληλο για όλους τους θαυμαστές των μηχανοκίνητων σπορ και των ράλι ιδιαίτερα.

Με δύο επιλογές φωτογραφίας ανά μήνα ως συνήθως, το «The Wider View» προσφέρει είκοσι πέντε εντυπωσιακές εικόνες σε μορφή πανοράματος σχεδόν ένα μέτρο πλάτους. Το κλασικό ράλι του McKlein ανάμεσα στα ημερολόγια είναι μια γιορτή για όλους τους θαυμαστές. Όποιος αγαπά τα ράλι θα λατρέψει αυτό το μοναδικό ημερολόγιο. (Μέγεθος: 95 x 48 cm).

Motorsport Classic 2022 Calendar (McKlein)

Από το Nürburgring μέσω της Κένυας έως το Brands Hatch και από εκεί τελικά στις Γαλλικές Θαλάσσιες Άλπεις – το πιο πρόσφατο ημερολόγιο από τη σειρά «Motorsport Classic» πηγαίνει για άλλη μια φορά σε ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία των αγώνων και των ράλι. Όπως πάντα, τα πραγματικά μεγάλα αστέρια του παρελθόντος είναι εκεί, από τον Stirling Moss και τον Jim Clark μέχρι τους Lorenzo Bandini, Clay Regazzoni, Jo Siffert, Jochen Rindt και με τον Sandro Munari να πετάει χαμηλά στη θρυλική Lancia Stratos.

Ως συνήθως, αυτό το μοναδικό κλασικό ημερολόγιο προσφέρει μια επιλογή από δύο ασπρόμαυρες εικόνες κάθε μήνα και, όπως πάντα, υπάρχει μια μίνι ιστορία για κάθε εικόνα. Αυτό είναι το απαραίτητο διακοσμητικό τοίχου για όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και της κομψότητας σε τέσσερις τροχούς βγαλμένο από τρεις δεκαετίες μηχανοκίνητου αθλητισμού. (Μέγεθος: 67 x 48 cm)

2022 Desktop Rally CalendarHistory meets the Present

Φανταστείτε έγχρωμες εικόνες από τα ράλι διαχρονικά να κατακλύζουν το γραφείο σας και το σκηνικό να αλλάζει κάθε δύο εβδομάδες. Με πενήντα έξι φωτογραφίες με τις πιο όμορφες απεικονίσεις του σπορ από πενήντα και πλέον χρόνια ιστορίας των ράλι, αυτές θα σας συντροφεύουν όλο το χρόνο. Το «2022 Desktop Rally Calendar» από τη McKlein προσφέρει τις μισές φωτογραφίες από την κλασική περίοδο και τις μισές από τις τρέχουσες διοργανώσεις του WRC.

Η αλλαγή των μοτίβων είναι παιδικό παιχνίδι χάρη στο σταθερό σπιράλ δέσιμο. Όπως πάντα, υπάρχει δυνατότητα επιλογής δύο φωτογραφιών κάθε δύο εβδομάδες: μία από το τρέχον WRC και μία φωτογραφία ιστορικού ράλι. (Μέγεθος: 11.5 x 14 cm, Σελίδες 56).

ΒΙΒΛΙΑ

Μία ανεκτίμητη συλλογή

Φυσικά, εκτός από τα ημερολόγια, μία τεράστια γκάμα βιβλίων σας περιμένει για να επιλέξετε τα δώρα. Για τον εαυτό σας ή τους φίλους ή συνεργάτες σας. Πυκνογραμμένα με συναισθηματική γραφή και σπάνια σειρά φωτογραφιών, πολλές από τις οποίες είναι ανέκδοτες, από συγγραφείς που βίωσαν γεγονότα και καταστάσεις, τα βιβλία αυτά είναι ένα σπάνιο είδος μνήμης και γνώσης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο πέρασμα των χρόνων. Είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε για αυτοκίνητα, από την  υπερπλούσια βιβλιοθήκη της McKlein θα βρείτε ότι ψάχνετε.

Πληροφορίες στο https://www.rallyandracing.com/en/#emotion–start ή στην Ελλάδα στο https://www.tagmodels.gr/en/

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!