NEA

Στη φάκα της τροχαίας έπεσαν σήμερα όσοι οδηγούσαν στη ΛΕΑ στον Κηφισσό

Δεκάδες οδηγοί στην Λεωφόρο Κηφισού έπεσαν σήμερα το πρωί στην Φάκα της τροχαίας και πλήρωσαν με πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων τους, την απερισκεψία τους να οδηγούν στην ΛΕΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τροχαία επιχειρεί να τιμωρήσει την παραβατικότητα που έχει να κάνει με την οδήγηση στη ΛΕΑ, ωστόσο η σημερινή επιχείρηση στον Κηφισσό ήταν συντονισμένη και επιχειρήθηκε σε ώρα, που δεν ήταν τα οχήματα σε απόλυτη ακινησία. Οι αφαιρέσεις πινακίδων ξεπέρασαν τις 50, αν και αναμένονται με ενδιαφέρον και τα επίσημα δελτία της τροχαίας για το μέγεθος της παραβατικότητας σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη για τους παραβάτες της ΛΕΑ. Ο οδηγός που την χρησιμοποιεί, ακόμα και για ελάχιστο χρόνο, τιμωρείται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για εξήντα ημέρες, καθώς και με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Μπορεί η ΛΕΑ να βρίσκεται στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών παραβάσεων, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις παραβιάσεις των λεωφορειολωρίδων. Οι κάμερες παραμονεύουν και στέλνουν ραβασάκια στους οδηγούς του κέντρου και όχι μόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόστιμο για την παραβίαση λεωφορειολωρίδας ανέρχεται επίσης σε 200 ευρώ, ενώ σε περίπτωση στάθμευσης σε αυτήν, επιπλέον του προστίμου εισόδου, αφαιρούνται οι πινακίδες και απομακρύνονται τα οχήματα–

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!