NEA

VW Group: H έλλειψη μικροτσίπ και ημιαγωγών ρίχνει τις πωλήσεις

Digital StillCamera

Οι σημαντικές ελλείψεις σε ημιαγωγούς και τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει, θα φέρουν τις πωλήσεις του γκρουπ VW κάτω από τα 9 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2021.

Πρόκειται για μία ακόμα χρονιά σε πτώση για το γκρουπ και τις μάρκες του, μετά από έξίσου δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2020, με την πτώση να έχει φθάσει στο 16% και τις συνολικές πωλήσεις στα 9,2 εκατομμύρια μονάδες.

Όσο για τις προβλέψεις, στελέχη της εταιρίας λένε ότι τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά, υπολογίζοντας μία ακόμα χαμένη χρονιά για το 2022, με πιθανή έξοδο κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Το χειρότερο σενάριο για το 2023 προβλέπει πωλήσεις που δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 8 εκατομμύρια μονάδες, νούμερο που μοιάζει ιδιαίτερα χαμηλό για τα δεδομένα του γκρουπ VW και της μάχης που δίνει με την Τoyota για την πρώτη θέση στον παγκόσμιο χάρτη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!