NEA

Ένα Tesla Model S ανατινάζεται με 30 κιλά δυναμίτη [video]

Φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να αντιληφθείς πως αυτή η ποσότητα δυναμίτη έστειλε κατευθείαν στην Βαλχάλα αυτό το Model S.

Και λέμε Βαλχάλα επειδή το εικονιζόμενο Model S ανατινάχθηκε και άφησε τα εγκόσμια κάπου στην Φινλανδία. Πως μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο; Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το οποίο το τελευταίο διάστημα τον ταλαιπωρούσε διαρκώς αφήνοντας τον στην μέση του δρόμου ή να μην ξεκινά καν.

Το Model S ήταν ένα μοντέλο του 2013 και ο Tuomas Katainen το είχε αποκτήσει ως μεταχειρισμένο με μόλις 1.500 χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Ωστόσο, πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν τα προβλήματα και τελικά από το σέρβις της Tesla τον ενημέρωσαν πως είχε πρόβλημα όλη η συστοιχία της μπαταρίας και πως αυτή θα έπρεπε να αντικατασταθεί με κόστος περίπου 20.000 ευρώ.

Ο Φινλανδός έστειλε επιστολές διαμαρτυρίας παντού αλλά η απάντηση ήταν συνεχώς η ίδια. Πως το αυτοκίνητο και η μπαταρία ήταν εκτός εγγύησης και πως έπρεπε ο ίδιος α καλύψει το κόστος. Τελικά, αφού είδε και αποείδε αποφάσισε αγανακτισμένος να ανατινάξει το αυτοκίνητο του και να το στείλει στην Βαλχάλα με τα άλλα ηλεκτρικά.

Το πιο ειρωνικό είναι πως στην θέση του οδηγού βρισκόταν μια κούκλα του Elon Musk. Τέλος, να πούμε πως σε παρόμοιες ενέργειες έχουν προχωρήσει και άλλοι δυσαρεστημένοι κάτοχοι Tesla στις ΗΠΑ, στην Ρωσία κ.α. μετά από πολλά προβλήματα που έχουν βγάλει τα αυτοκίνητά τους (ξεκινήστε το βίντεο από το 5:45 σημείο).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!