NEA

Αυτό είναι το… Lamborghini Sprint!

Με κορυφαίες εκτός δρόμου και εντός… χωραφιών δυνατότητες το Sprint είναι το νέο κόμπακτ τρακτέρ της Lamborghini.

Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά η ιστορία της Lamborghini δεν ξεκίνησε από τις πίστες αλλά από τα τρακτέρ. Και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα με το ευέλικτο και ισχυρό Spirt που διαθέτει τετρακύλινδρους κινητήρες 2,2 λίτρων της Perkins. Αποδίδει 51 ίππους στο Sprint 50 και 59 ίππους στο Sprint60.

Πιο αναλυτικά, το Lamborghini Sprint είναι εξοπλισμένo με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 12 εμπρός/ 12 πίσω, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα είναι εφοδιασμένo και με κιβώτιο 16/ 16. Τα δύο κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ./ώρα. Διατίθεται και με καμπίνα και AC.

Τα Lamborghini ανταποκρινόμενα συνεχώς στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας, απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους, σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρία «H Δήμητρα».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!