ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκλεβε καταλύτες και επιτέθηκε στην αστυνομία [video]

Το συμβάν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μάντσεστερ και καταγράφηκε από onboard κάμερα.

Οι κλοπές καταλυτικών μετατροπέων από αυτοκίνητα είναι ένα φαινόμενο που το συναντάμε σχεδόν σε κάθε αγορά και χώρα. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα περιπολικό να καταδιώκει ένα ασημί VW Jetta με ύποπτους για κλοπή καταλυτών.

Ξαφνικά το VW σταματά σε μια διασταύρωση και ένας μασκοφόρος βγαίνει από την πίσω θέση πετώντας ένα εργαλείο πάνω στο παρμπρίζ του περιπολικού. Το αστείο είναι πως πάνω στην ένταση η πόρτα του Jetta τον χτυπά.

Στη συνέχεια μπαίνει ξανά μέσα και όπως μαθαίνουμε από την Daily Mail οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν αφού είχαν βαρύ οπλισμό και η αστυνομία προτίμησε να μην εμπλακεί ώστε να μην τραυματιστούν πολίτες.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!