ΑΓΩΝΕΣ

Η Audi είναι έτοιμη να μπει στην Formula 1

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Η νέα σεζόν με τα νέα μονοθέσια και τα μεγαλύτερα λάστιχα αποτελεί μια νέα πρόκληση που θα δώσει μια νέα διάσταση στο θέαμα που προσφέρει η F1. Ωστόσο, το 2026 θα ισχύσουν ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές αφού θα υιοθετηθούν νέα βιώσιμα καύσιμα και απλούστεροι κατασκευαστικά (με την κατάργηση του MGU-H) υβριδικοί κινητήρες.

Για αυτό το λόγο το VW Group ετοιμάζεται να μπει στην Formula 1 με την Audi. Η οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί τόσο με την McLaren όσο και με την Red Bull ως προμηθευτής κινητήρων καλύπτοντας εν μέρει το κενό που αφήνει η Honda.

Μία θεωρία θα έλεγε πως η Audi θα μπορούσε να εξελίξει νέους V6 για την Red Bull ή για την McLaren που θα έσπαγε τη συνεργασία της με την Mercedes. Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις μέχρι να μάθουμε κάτι το επίσημο.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία πλήρως εργοστασιακή εμπλοκή της Porsche, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει την συμμετοχή της για το Le Mans. Αλλά μέχρι το 2026 πολλά πράγματα αλλάζουν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!