NEA

Δείτε ένα πιτσιρικά να ντριφτάρει μία Lamborghini [video]

Για μία ακόμη φορά η Lamborghini έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα βίντεο για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ένας πιτσιρίκος που ανοίγει τα δώρα του στην καθιερωμένη οικογενειακή συγκέντρωση. Αφού έχει πάρει ένα πατίνι και μια ηλεκτρική κιθάρα, ανοίγει ένα κουτί που έχει μόνο ένα χειριστήριο, αλλά δίχως να υπάρχει κάποιο αυτοκινητάκι.

Υπάρχει όμως μια κάρτα με την αφιέρωση του θείου του Phil, o οποίος τον καλεί να πλησιάσει στο παράθυρο. Ο πιτσιρίκος τρέχει και τι να δει; Μια κόκκινη Huracan Evo! Ενστικτωδώς την βάζει μπροστά από το joystick και αρχίζει να την κινεί.

Αφού του παίρνει τον αέρα αποφασίζει να κάνει και μερικά drift γύρω από το κηπάκι του… φτωχικού που μένει και σε κάποιο σημείο η Evo φρενάρει. Έκπληκτος βλέπει πως πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο θείος του και όσο απογοητευμένος και αν ήταν που δεν έκανε αυτός το σόου, τόσο θα ήταν η χαρά του για μια πραγματική βόλτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!