ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Tesla: Γιοκ τα video game μετά το κράξιμο στις ΗΠΑ

Μετά από έναν μεγάλο θόρυβο που ξέσπασε στην Αμερική, η Tesla υποχρεώνεται να ανακαλέσει την δυνατότητα στους επιβάτες να παίζουν video games στην κεντρική οθόνη με το αυτοκίνητα σε κίνηση.

Η εταιρία είχε ενεργοποιήσει την δυνατότητα Passenger Play, μέσω της οποίας η κεντρική οθόνη μπορούσε να χωριστεί στα δύο και το ένα κομμάτι της να είναι ελεύθερο στο να παίζονται παιχνίδια την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση.

Η δυνατότητα αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από τον οδηγό. Και πριν λίγες ημέρες η NHTSA ξεκίνησε μία έρευνα πάνω στο σύστημα, κάτι που οδήγησε την Tesla να συμφωνήσει να καταργήσει την δυνατότητα αυτή.

Με βάση τα νέα δεδομένα που ανακοίνωσε η ίδια η Tesla, το Passenger Play θα είναι πλέον διαθέσιμο μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Το σύστημα είχε ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα και παρείχε πολλά δημοφιλή παιχνίδια, όμως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από οδηγούς και αρχές, με αποτέλεσμα η Tesla να το ξανασκεφτεί και τελικά να το πάρει πίσω.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!