NEA

Μία βόλτα στο Μεξικό με άρωμα Baja [video]

Δείτε ένα απολαυστικό και ολιγόλεπτο κλιπάκι με το νικητή του Baja 1000, Alan Ampuda, και τον γνωστό DJ και ράπερ, Lil Jon, να κάνουν τρελά και παλαβά πράγματα.

Στα χνάρια που έχει αφήσει ο πολύς Ken Block εμφανίζονται πολλά βιντεάκια στο youtube ομολογώντας πως προσφέρουν πολύ θέαμα. Το όλο σκηνικό διαδραματίζεται στα πέριξ της πόλης Cabo Sa Lucas στο Μεξικό.

Πρωταγωνιστής είναι το απίστευτο ροζουλί pick-up, όπως τα αγωνιστικά που συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής Baha, έχοντας ως σύμμαχο την αστείρευτη δύναμη του V8 και μια ανάρτησης που αντέχει σχεδόν στα πάντα..

Μέσα σε περίπου τέσσερα και κάτι λεπτά μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά άλματα, ατελείωτα ντριφταρίσματα και πουλά κουλά και παλαβά. Φυσικά, τις σκηνές διανθίζουν χαριτωμένες υπάρξεις, έντονη μουσική, ωραία back-stagers πλάνα και πολλά άλλα..

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!