NEA

Να γιατί ένας 82χρονος δεν πρέπει να οδηγεί Ferrari [video]

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Ανδόρα, όπου ένας ηλικιωμένος οδηγός έριξε την Ferrari του πάνω στην βιτρίνα ενός εμπορικού κέντρου.

Ο 82χρονος μάλλον είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της Ferrari 512 TR που οδηγούσε. Η Ferrari έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα προστατευτικό του δρόμου και στη συνέχεια έφυγε ανεξέλεγκτη και έπεσε με ορμή πάνω στην τζαμαρία.

Παρά την ένταση της πρόσκρουσης, ο οδηγός και  59χρονη επιβάτης δεν έπαθαν τίποτα, ενώ την τρομάρα της ζωής του πήρε ο 44χρονος υπάλληλος του καταστήματος. Αυτή που την πλήρωσε είναι η ταλαίπωρη η Ferrari η οποία έπαθε σοβαρές ζημιές στο εμπρός μέρος.

Κρίμα για το ιταλικό διαμάντι, το οποίο είναι μία βελτιωμένη έκδοση της Testarossa με 422 ίππους. Προφανώς, πάνω από τις δυνατότητες του 82χρονου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!