NEAPINED

H Ferrari γίνεται 75 χρονών [video]

H πιο διάσημη μάρκα στον κόσμο συμπληρώνει με το νέο έτος τα 75 χρόνια ύπαρξης της και το γιορτάζει με ένα νέο επετειακό λογότυπο.

Όπως μπορείτε να δείτε το εορταστικό λογότυπο βασίζεται στον αριθμό 75 συμπεριλαμβάνοντας την περίοδο ύπαρξης της εταιρίας και φυσικά το διάσημο καβαλίνο. Ήταν το 1947 όταν ο Enzo Ferrari ίδρυσε την εταιρία που έχει κατασκευάσει μοναδικά σπορ αυτοκίνητα και που παράλληλα έχει μια τεράστια διαδρομή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο John Elkann, ο πρόεδρος της Ferrari, παρουσίασε ένα γλυπτό του εμβληματικού αλόγου για να τιμήσει το γεγονός αυτό. Το γλυπτό αποτελείται από ένα μεγάλων διαστάσεων παζλ, το οποίο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια όλων των υπαλλήλων της Ferrari που τοποθέτησαν κάθε ξεχωριστό κομμάτι.

«Για αυτήν την ξεχωριστή χρονιά δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο εικονίδιο: ένα γλυπτό που αποτελείται από χιλιάδες εξαρτήματα που σφυρηλατήθηκαν μέσα στο εργοστάσιο και τοποθετήθηκαν ένα προς ένα από τους συναδέλφους μου στη Ferrari. Πρόκειται για ένα σύμβολο που αναδεικνύει την ουσία αυτού που είμαστε, τα τελευταία 75 χρόνια μας και το μέλλον μας. Είναι σύμβολο μιας εταιρείας που, όπως είπε κάποτε ο Enzo Ferrari, πάνω απ’ όλα, είναι φτιαγμένη από ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Elkan.

Αυτό που μένει να δούμε είναι με ποια νέα μοντέλα και εκδόσεις θα γιορτάσει η Ferrari το εν λόγω ορόσημο στην πορεία της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!