NEAPINED

Toyota Hilux GR Sport με 204 άλογα

Είχε παρουσιαστεί στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία. Τώρα έφτασε η ώρα και της Ευρώπης, για του επαγγελματίες που συνδυάζουν την εργασία… με τις επιδόσεις!

Το ισχυρότερο Hilux θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι στις αγορές της Ευρώπης και αποκλειστικά ως δικάμπινο. Το GR Sport έχει κάτω από το καπό του ένα turbo-diesel στα 2,8 λίτρα που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Τα οποία μεταφέρονται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ υπάρχει και η κατ’ επιλογήν ηλεκτρονικά εμπλεκόμενη τετρακίνηση.

Το GR Hilux το έχει επιμεληθεί η Gazoo Racing και λογικό είναι να υπάρχουν ανάλογου ύφους λεπτομέρειες όπως τα πιο σφιχτά κόκκινα αμορτισέρ με τα νέα ελατήρια για καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Ο εξοπλισμός αναμένεται πλήρης και με πολλά εξτρά έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του να περάσει όσο… Ντακάρ στιλ επιθυμεί.

Έτσι, υπάρχουν κάποιες σπορ αναβαθμίσεις, όπως η μαύρη μάσκα με το ειδικό πλέγμα ως μια αναφορά στο αγωνιστικό παρελθόν. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, καθώς και τα λογότυπα GR Sport σε διάφορα σημεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!