NEA

Togg: Ετοιμάζει 5 νέα τούρκικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η τουρκική Togg έφτασε μέχρι το Λας Βέγκας και την έκθεση CES για να παρουσιάσει ένα νέο concept car. Στόχος είναι το ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα μέχρι το 2030.

Η Togg έχει ήδη παρουσιάσει το μοντέλο που θα βγάλει στους δρόμους μέχρι το 2023. Πρόσφατα, στην αμερικανική έκθεση ηλεκτρονικών αποκάλυψε το πρωτότυπο TCSD (Transition Concept Smart Device), το οποίο έχει και αυτό σχεδιάσει το στούντιο Pininfarina.

Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σεντάν με ισορροπημένη και ελκυστική σχεδίαση., Έχει καθαρές γραμμές και εντυπωσιακά στοιχεία όπως η εμπρός μάσκα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το ταμπλό το οποίο εφοδιάζεται με μία μεγάλη οθόνη και ένα πληθωρικό σύστημα ψηφιακής διασύνδεσης. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του σχεδίου είναι οι αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες. Η τετραθέσια καμπίνα δείχνει ιδιαίτερα ευρύχωρη με ανοιχτά χρώματα και lounge ατμόσφαιρα.

Οι Τούρκοι δεν διευκρινίζουν αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπει στην παραγωγή. Πάντως, μετά το λανσάρισμα του κόμπακτ SUV έχουν ως στόχο να βάλουν στην παραγωγή τέσσερα ακόμη μοντέλα (από ένα σε κάθε segment). Στόχος τους είναι να φτάσουν το ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα σε παραγωγή, όπως δήλωσε ο CEO της Togg, Mehmet Gürcan Karakas.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!